BHV Amersfoort

Als je slaagt voor ons Novanorm e-learning examen, kun je niet alleen het BHV Amersfoort examen halen, maar je kunt ook altijd en overal heel gemakkelijk bij je certificaten. Alle Novanorm-cursussen zijn volledig online en worden erkend. In artikel 3, eerste lid, van de Arbeidsomstandighedenwet is de verplichting opgenomen om interne hulpdiensten te verlenen. Daarom moet iedere werkgever bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of deelnemers effectieve maatregelen nemen bij eerste hulp.
 

Hoe werkt zo’n online BHV Amersfoort cursus nu eigenlijk?

Aanmelden kan via onze BHV Amersfoort e-learning cursus via de aanmeldknop. U kunt zich hier inschrijven. U kunt de handleiding bekijken via de knop “Handleiding” voor meer informatie over deze examens. Na registratie ontvang je het materiaal dat nodig is om je voor te bereiden op het online examen. Na het behalen van de toets ontvangt u een erkend BHV-certificaat. Bij elke e-learningcursus ontvang je een gratis herexamen. In de regio van Amersfoort kunt u dus op ieder moment uw BHV certificaat halen, ook in het weekend!

Maak je BHV Amersfoort examen vandaag!

Met de e-learning examens van Novanorm kunt u online een BHV-certificaat krijgen en heeft u al zo’n BHV-examen vanaf 95 euro. U kunt al vanaf 87 euro het certificaat verlengen. Het BHV-certificaat is 1 jaar geldig en herinnert u eraan als dit verloopt. BHV Amersfoort zorgt ervoor dat u altijd Arbo-standaardcertificeringen op zak hebt. Novanorm heeft zijn hoofdkantoor in Noord-Brabant, maar opereert landelijk via zijn online platform. Daarom bedienen wij ook klanten in Amersfoort. Bestel de BHV Amersfoort online cursus direct via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

placeholder.png

Anderen bekeken ook:

BHV Breda| BHV TilburgBHV Apeldoorn

× Hoe kan ik je helpen?