BHV Cursus Achthuizen

Met de e-learning examens van Novanorm bent u niet alleen voorzien van een BHV Cursus Achthuizen examen maar heeft u altijd en overal toegang tot uw certificeringen. Alle opleidingen van Novanorm zijn volledig online en erkend. Artikel 3 lid 1 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening (BHV). Elke werkgever is daarom verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen op het gebied van eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of aanwezige personen.

Hoe gaat een BHV Cursus Achthuizen in zijn werk?

 

Met onze BHV Cursus Achthuizen e-learning cursus meld u zich aan via de aanmeldknop. Hier kunt u zich laten registreren. Ook kunt u de handleiding bekijken via de handleiding knop om meer informatie in te winnen over onze cursussen. Nadat de aanmelding compleet is ontvangt u de lesstof om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het online examen. Na succesvolle afronding van het examen ontvangt u uw erkend BHV certificaat. U ontvangt één gratis herexamen bij iedere e-learning cursus. Zo heeft u ook in de regio Achthuizen altijd uw BHV certificaten op orde!

Ontvang vandaag nog een BHV Cursus Achthuizen e-learning examen!

 

Met de e-learning examens van Novanorm heeft u de mogelijk om online uw BHV certificaat te halen en heeft u vanaf €95,- al een BHV examen. Een BHV herhaling kunt u al vanaf €87,- bestellen. De BHV certificaten hebben een geldigheid van 1 jaar en u wordt eraan herinnerd voordat deze verlopen. BHV Cursus Achthuizen zorgt ervoor dat u overal en altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm heeft al vele klanten voorzien van een erkende BHV Cursus in Achthuizen. Naast Vlaardingen zelf bedienen we ook veel klanten in de regio van Achthuizen.

 

Bestel direct een BHV Online Cursus Achthuizen online  via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

bhv cursus

Blijf in contact

× Hoe kan ik je helpen?