BHV Cursus Tilburg

BHV cursus Tilburg nodig? Novanorm.nl biedt als enige aanbieder in Nederland zowel praktijkexamens als online examens. Dit stelt u in staat om een keuze te maken tussen een praktijkdag of een online examen, welke beiden aan de ARBO norm voldoen. Een online examen zonder praktijk heeft als voordeel dat u sneller in het bezit bent van een certificaat, en het gemakkelijker kan verlengen. 

Met onze BHV cursus bent u op de hoogte van de principes rondom bedrijfshulpverlening. Ook kunt u dit aantonen door middel van ons erkend BHV certificaat. Novanorm voldoet daarom ook aan de huidige Arbowet.
Wanneer u woonachtig bent in omgeving Breda of Tilburg en u een praktijkdag wenst te hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Novanorm denkt met u mee!

Online BHV Cursus Tilburg behalen?

Hoe gaat het in zijn werk? Mocht u online uw erkend BHV certificaat willen behalen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. U krijgt dan de theorie toegestuurd en inloggegevens. Met deze gegevens kunt u inloggen op onze portal. U krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuze vragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht u het examen niet behalen, dan krijgt u één gratis herkansing. Op deze manier kan u al verzekerd zijn van een BHV certificaat binnen één uur. Een praktijkdag is vaak duur en zorgt ervoor dat het personeel vaak een halve of hele dag niet inzetbaar is.

Herhaling BHV Cursus zonder praktijk, ook in het Pools

Novanorm biedt haar examens ook in het Pools aan. Zo zijn uw Poolse werknemers in een mum van tijd BHV gecertificeerd. Een BHV cursus Breda of BHV cursus Tilburg zijn zo geregeld via onze chat, e-mail of telefoonlijn. Novanorm is nagenoeg altijd bereikbaar, ook in het weekend. U krijg altijd binnen 24 uur antwoord. We zijn te bereiken op 0497-535836 of op info@novanorm.nl.

bhv cursus
× Hoe kan ik je helpen?