Effectief een online BHV training volgen, hoe werkt dat?

Moderne e-learnings bij Novanorm

 

Online cursussen zijn al beschikbaar sinds midden jaren ’90.  De kwaliteit van het aanbod op het gebied van online leren is sinds die tijd sterk verbeterd.  Online academies met veel verschillende cursussen en opleidingen zijn in verschillende branches gemeengoed. Dus dat door Novanorm nu ook BHV cursussen online worden aangeboden is een logische stap.

De markt van de digital leren voor het bedrijfsleven is met 900% gegroeid tussen 2001 en 2017 (Bron: eLearning Industry). De effectiviteit van online leren is ook meegegroeid en de cijfers van online leren zien er goed uit!

E-learning heeft een belangrijk hogere retentie (tussen de 25% en 60%) dan klassikale training (8% – 10%, bron: SH!FT).  Met digitaal leren hebben cursisten betere controle over het leerproces, omdat de cursist in de cursus kan volgen op een moment dat het hem of haar goed uitkomt en dus voldoende tijd en aandacht aan de online cursus kan besteden.

E-learning bespaart ook tijd.  E-learning duurt gemiddeld 40% tot 60% minder lang om te voltooien (Bron: eLearning Industry).

Verder blijft het lesmateriaal altijd beschikbaar en het herkansen van quizzen of toetsen is ook makkelijker. Deze toegankelijkheid en zelfstandigheid zijn belangrijke factoren waarom de retentie bij digitaal leren zo hoog is.

Dus doe ook een effectieve online BHV training, met een erkend certificaat.

De cursussen van Novanorm zijn volledig online te volgen, bevatten video’s en zijn interactief.

Er is dus geen praktijkgedeelte meer.

Je leert in je eigen tijd, op je eigen device, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt ieder moment starten en stoppen met de cursus.

Je kunt direct nadat je je hebt aangemeld, met je cursus beginnen.

Voor bedrijven biedt Novanorm ook een manager-login voor de HR of Educatie afdeling.

 

Als bedrijf kun je de vorderingen van je cursisten monitoren en eventueel acties ondernemen.

× Hoe kan ik je helpen?