BHV Herhalingscursus kosten

BHV herhalingscursus kosten opvragen? Bij Novanorm.nl bent u vanaf €87,- in staat om uw BHV herhalingscertificaat te behalen.  U legt online een examen af met 20 meerkeuze vragen, waarbij u de theorie vantevoren opgestuurd krijgt. Zo bent u binnen één uur in het bezit van uw BHV certificaat, welke aan de ARBO norm voldoet. Deze manier van BHV herhaling heeft als voordeel dat u sneller in het bezit bent van een herhaling BHV, zonder weer op praktijkdag te hoeven.

Met onze herhaling BHV bent u op de hoogte van de principes rondom bedrijfshulpverlening. Ook kunt u dit aantonen door middel van ons erkend BHV certificaat. Onze BHV cursus herhaling voldoet daarom ook aan de huidige Arbowet.Wanneer u een praktijkdag wenst te hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Novanorm is gevestigd in Hapert en is erg flexibel. We denken graag met u mee!

Wat bespaar ik met de herhalingscursus zonder praktijkdag?

Opnieuw een praktijkdag inlassen voor u of uw werknemers kan gauw in de kosten lopen. Uw betaald vaak meer voor praktijkcursussen welke vaak een hele dag duren. Gedurende deze dag kunnen er geen andere werkzaamheden gepland worden en blijft het werk vaak liggen. Ook betalen sommige werkgevers hun werknemers door terwijl ze hen op BHV cursus sturen. Gegeven dat BHV certificaten vaak beperkt geldig zijn, blijft dit een constante kostenpost. Novanorm is op dit moment de enige aanbieder van online certificering in Nederland en stelt u in staat om te besparen op de BHV herhalingscursus kosten.

Hoe gaat het in zijn werk?

U krijg de theorie inclusief inlogcode voor onze portal toegestuurd via e-mail. U krijgt één uur de tijd om 20 meerkeuzevragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht u het examen niet behalen, dan krijgt u één gratis herkansing. Op deze manier kan u al verzekerd zijn van een herhalings BHV binnen één uur. Deze herhalingscursussen zijn ook beschikbaar in het Pools. Zo zijn uw Poolse werknemers in een mum van tijd  weer BHV gecertificeerd. Uw BHV herhalingscursus kosten worden zo beperkt. Alles is zo geregeld via onze chat, e-mail of telefoonlijn. Novanorm is vrijwel altijd bereikbaar en reageert binnen 24 uur, ook in het weekend. We zijn te bereiken op ons e-mailadres in de header, maar ook op ons e-mailadres info@novanorm.nl.

 

Blijf in contact

× Hoe kan ik je helpen?