BHV Leeuwarden

Als u het e-learning-examen van Novanorm haalt, kunt u niet alleen het BHV Leeuwarden-examen behalen, maar ook altijd en overal een certificering behalen. Alle Novanorm-cursussen zijn volledig online en worden erkend. In artikel 3, eerste lid, van de Arbeidsomstandighedenwet is de verplichting opgenomen om interne hulpdiensten te verlenen. Daarom is iedere werkgever verplicht om effectieve maatregelen te nemen op het gebied van eerste hulp bij een ongeval, brandbestrijding en evacuatie van aanwezige medewerkers of personeel.

Hoe werkt BHV Leeuwarden?

Via onze BHV Leeuwarden e-learning cursus kunt u zich inschrijven via de aanmeldknop. U kunt zich hier laten registeren. U kunt de handleiding ook bekijken via de knop “Handleiding” voor meer informatie over onze cursussen. Na registratie ontvang je het materiaal dat nodig is om je voor te bereiden op het online examen. Na het succesvol afleggen van het examen ontvangt u een erkend BHV-certificaat. Bij elke e-learningcursus ontvang je een gratis herexamen. Zo kunt u in de regio Leeuwarden altijd een BHV-certificaat bestellen!

Doe de BHV Leeuwarden test vandaag!

Met het e-learning examen van Novanorm kunt u online een BHV-certificaat behalen en heeft u al een BHV-examen vanaf 95 euro. U kunt al vanaf 87 euro een BHV herhaling bestellen. Het BHV-certificaat is 1 jaar geldig en herinnert u daar op dat moment aan. BHV Leeuwarden zorgt ervoor dat u altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm is gevestigd in Noord-Brabant maar werkt landelijk via haar online platform. We bedienen daarom ook klanten in Leeuwarden. Bestel BHV Leeuwarden online cursussen direct via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

Anderen bekeken ook:

BHV Bladel | BHV Amsterdam | BHV Groningen

× Hoe kan ik je helpen?