BHV Lelystad

Als u het e-learning-examen van Novanorm haalt, kunt u niet alleen het BHV Lelystad examen behalen, maar ook altijd en overal een certificering op orde hebben. Alle Novanorm-cursussen zijn volledig online en worden erkend. In artikel 3, eerste lid, van de Arbeidsomstandighedenwet is de verplichting opgenomen om interne hulpdiensten te verlenen. Daarom moet elke werkgever effectieve maatregelen nemen op het gebied van eerste hulp bij een ongeval, brandbestrijding en evacuatie van medewerkers of aanwezigen.

Hoe zo’n BHV Lelystad certificaat bestellen?

Via onze BHV Lelystad e-learning cursus kunt u zich inschrijven via de aanmeldknop. U kunt zich hier laten registeren. U kunt de handleiding ook bekijken via de knop “Handleiding” voor meer informatie over onze cursussen. Na registratie ontvang je het materiaal dat nodig is om je voor te bereiden op het online examen. Na het succesvol afleggen van het examen ontvangt u een erkend BHV-certificaat. Bij elke e-learningcursus ontvang je een gratis herexamen. Zo kunt u in de regio Lelystad altijd een BHV-certificaat bestellen!

Haal je BHV Lelystad certificaat vandaag!

Met de e-learning examens van Novanorm kunt u online een BHV-certificaat krijgen en heeft u al zo’n BHV-examen vanaf 95 euro. U kunt al vanaf 87 euro het certificaat verlengen. Het BHV-certificaat is 1 jaar geldig en herinnert u eraan als dit verloopt. BHV Lelystad zorgt ervoor dat u altijd Arbo-standaardcertificeringen op zak hebt. Novanorm heeft zijn hoofdkantoor in Noord-Brabant, maar opereert landelijk via zijn online platform. Daarom bedienen wij ook klanten in Lelystad. Bestel de BHV Lelystad online cursus direct via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

bhv

Anderen bekeken ook:

BHV Utrecht | BHV Amsterdam |BHV Zwolle

× Hoe kan ik je helpen?