BHV Online

BHV online behalen zonder praktijk? Novanorm is momenteel de enige aanbieder van zowel praktijkexamens als online examens. Beiden zorgen ervoor dat u volgens de ARBO-normen BHV gecertificeerd bent. Een online examen zonder praktijk heeft als voordeel dat u sneller in het bezit bent van een certificaat, en het gemakkelijker kan verlengen. 

Met een BHV Online bent u sneller en goedkoper gecertificeerd. U kunt hiermee aantonen dat u officieel BHV gecertificeerd bent. Ook kunt u dit aantonen door middel van ons erkend BHV certificaat. De wetgeving stelt het niet verplicht om een praktijkdag in te lassen. Novanorm voldoet daarom ook aan de huidige Arbowet. Wanneer u naast een BHV Online examen ook een praktijkcursus wenst te hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Wat zijn de voordelen van BHV Online?

Een online BHV zorgt ervoor dat u of uw werknemers meer tijd vrij houden voor dagelijkse taken. Doordat werknemers niet ieder jaar op cursus hoeven drukt dit de kosten. Ook blijft er meer mankracht over om dagelijkste taken te verrichten doordat personeel met een BHV online sneller gecertificeerd is. U kunt overal aantonen dat u aan de ARBO-wetgeving voldoet. Ook kunt u met ons digitaal examen op uw eigen tempo de theorie bestuderen en het examen maken. Indien u een BHV online afneemt, krijgt u de theorie toegestuurd en inloggegevens. Met deze gegevens kunt u inloggen op onze portal. U krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuze vragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht u het examen niet behalen, dan krijgt u één gratis herkansing. U kunt binnen één uur in het bezit zijn van een officieel BHV certificaat.

BHV Online binnen één uur

Naast onze BHV online certificaten bieden we ook onder andere heftruck certificaten, VCA certificaten en asbestherkenning certificaten. Met Novanorm schoolt u uzelf of uw personeel in een mum van tijd. Meer informatie nodig? We zijn altijd bereikbaar via chat, e-mail of telefoon en reageren ook in het weekend. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden!

 

bedrijfshulpverlening
× Hoe kan ik je helpen?