BHV Westelbeers

 Met de e-learning examens van Novanorm bent u niet alleen voorzien van een BHV Westelbeers examen maar heeft u altijd en overal toegang tot uw certificeringen. Alle opleidingen van Novanorm zijn volledig online en erkend. Artikel 3 lid 1 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening (BHV). Elke werkgever is daarom verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen op het gebied van eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of aanwezige personen.

Hoe gaat een BHV Westelbeers in zijn werk?

 

Met onze BHV Westelbeers e-learning cursus meld u zich aan via de aanmeldknop. Hier kunt u zich laten registreren. Ook kunt u de handleiding bekijken via de handleiding knop om meer informatie in te winnen over onze cursussen. Nadat de aanmelding compleet is ontvangt u de lesstof om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het online examen. Na succesvolle afronding van het examen ontvangt u uw erkend BHV certificaat. U ontvangt één gratis herexamen bij iedere e-learning cursus. Zo heeft u ook in de regio Hapert altijd uw BHV certificaten op orde!

Ontvang vandaag nog een BHV Westelbeers e-learning examen!

 

Met de e-learning examens van Novanorm heeft u de mogelijk om online uw BHV certificaat te halen en heeft u vanaf €95,- al een BHV examen. Een BHV herhaling kunt u al vanaf €87,- bestellen. De BHV certificaten hebben een geldigheid van 1 jaar en u wordt eraan herinnerd voordat deze verlopen. BHV Westelbeers zorgt ervoor dat u overal en altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm is gevestigd in Noord-Brababant, nabij Westelbeers. Naast Westelbeers zelf bedienen we ook veel klanten in de regio van Westelbeers.

 

Bestel direct een BHV Westelbeers online cursus via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

arrow-icon-down.svg

Anderen bekeken ook:

BHV Dommelen | BHV Veldhoven | BHV Oostelbeers

× Hoe kan ik je helpen?