E-learnings voor Professionals op Kantoor en de Werkvloer

Businesstrainingen voor jou en je medewerkers

Gecertificeerde
opleidingen

Ontwikkel
in eigen tempo

Gebruiksvriendelijke
leeromgeving

Leer van
experts

Kies jouw thema

Veilig
werken

Veilig
werken

Of je nu op zoek bent naar een BHV cursus of veilig met een heftruck wilt leren werken. Wij hebben de opleiding die je zoekt.

Werkgeluk &
Vitaliteit

Werkgeluk &
Vitaliteit

Het thema van dit moment! Hoe blijf je vitaal in gelukkig in je werk op kantoor of thuis? In onze cursussen vind je het antwoord op deze vragen!

Leiderschap & Management

Leiderschap & Management

Benieuwd naar de nieuwste inzichten rondom leiderschap, management en ondernemerskracht? Bekijk ons online aanbod!

Gebruiksvriendelijke leeromgeving

Op zoek naar een training voor jou of je medewerkers? businesstrainingen.nl heeft een ruim aanbod van trainingen voor alle niveau’s in je organisatie.

Van een online BHV cursus tot een blended learning leergang Ondernemerskracht, voor iedere medewerker de juiste tools voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling!

Onze gebruikersvriendelijke online leeromgeving staat garant voor kwaliteit en gemak en voldoet aan de huidige security eisen.

Populaire trainingen

Wizr testcursus

49,95 (ex. btw)

Agro veiligheidstraining

49,95 (ex. btw)

Cursus Wizr

0,00 (ex. btw)

Bedrijfshulpverlening basis (BHV) Engels

95,00 (ex. btw)

Veilig werken met de Heftruck

95,00 (ex. btw)

Bedrijfshulpverlening herhaling (BHV)

87,00 (ex. btw)

Over Businesstrainingen

Businesstrainingen.nl is een snelgroeiend e-learningplatform waarbij e-learnings worden aangeboden voor medewerkers op ieder niveau.

Wij vinden dat iedereen zich door moet kunnen ontwikkelen op de manier die passend is bij het individu. Daarom worden e-learnings aangeboden voor de professional en de praktisch geschoolde drijvende krachten op de werkvloer. Dit doen we door eigen e-learnings te ontwikkelen vanuit onze expertise, maar ook door samenwerkingen aan te gaan met onze partners die vaak expert zijn op specifieke vakgebieden.

Hoewel ProNova Groep en Novanorm als initiatiefnemers met dit platform zijn gestart in 2021, hebben we sinds 2005 ruime ervaring opgedaan met het opleiden van medewerkers en het bouwen van e-learnings.

× Hoe kan ik je helpen?