Heftruck Certificaat Verlengen?

Uw heftruck certificaat verlengen zonder daarbij een praktijkdag af te nemen? Bij Novanorm.nl bent u voor €95,- excl. btw in staat om uw uw heftruck certificaat te verlengen.  U legt online een examen af met 20 meerkeuze vragen, waarbij u de theorie van tevoren opgestuurd krijgt. U bent geslaagd als u 12 van deze 20 vragen goed beantwoord. Door het heftruck certificaat online te verlengen bent u meteen weer verzekerd van een heftruckcertificaat, zonder hiervoor een hele dag op praktijkles te moeten.

Het heftruckcertificaat verlengen kost vaak veel doordat werknemers ieder jaar weer op praktijkcursus gaan. Met ons certificaat bent u op de hoogte van de principes rondom het werken met heftrucks. Ook kunt u dit aantonen door middel van een erkend certificaat. Novanorm voldoet aan de ARBO wet. Indien u liever ook de praktijk opfrist met een cursus, is dit natuurlijk ook te regelen.

Wat bespaar ik met de herhalingscursus zonder praktijkdag?

Opnieuw een praktijkdag inlassen voor u of uw werknemers kan gauw in de kosten lopen. Uw betaald vaak meer voor praktijkcursussen welke vaak een hele dag duren. Gedurende deze dag kunnen er geen andere werkzaamheden gepland worden en blijft het werk vaak liggen. Ook betalen sommige werkgevers hun werknemers door terwijl ze hen op cursus sturen. Op deze manier lopen de kosten van het heftruckcertificaat verlengen vaak snel op. Novanorm is op dit moment de enige aanbieder van online certificering in Nederland en stelt u in staat om te besparen op bovengenoemde kostenposten.

Bespaar op heftruckcertificaat verlengen kosten!

Met Novanorm certificeert u uw personeel in een oogopslag. We stellen uw personeel in staat om binnen één uur ons examen te behalen en weer in het bezit te zijn van een heftruck certificaat. Het certificaat is 3 jaar geldig, waarna we u een herinnering sturen. Op dezelfde manier kunt u over drie jaar dus wederom uw heftruck certificaat verlengen. Deze herhalingscursussen zijn ook beschikbaar in het Pools. Zo zijn uw Poolse werknemers in een mum van tijd  weer BHV gecertificeerd. Voor vragen over hoe u uw heftruckcertificaat verlengkosten kunt inperken, neem contact op met een van onze werknemers. We zijn altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of chat.

 

arrow-icon-down.svg

Blijf in contact

× Hoe kan ik je helpen?