Heftruck Cursus Tilburg

Heftruck cursus Tilburg stelt u in staat om binnen één uur voor drie jaar gecertificeerd te zijn. Novanorm.nl biedt als enige aanbieder in Nederland zowel praktijkcursussen als online examens. Dit stelt u in staat om een keuze te maken tussen een praktijkdag of een online examen, welke beiden aan de ARBO norm voldoen. Een online examen zonder praktijk heeft als voordeel dat u sneller in het bezit bent van een certificaat, en het gemakkelijker kan verlengen. 

Met onze BHV cursus bent u op de hoogte van de principes rondom bedrijfshulpverlening. Ook kunt u dit aantonen door middel van ons erkend BHV certificaat. Novanorm voldoet daarom ook aan de huidige Arbowet. Wanneer u woonachtig bent in omgeving Breda of Tilburg en u een praktijkdag wenst te hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Novanorm denkt met u mee!

Online Heftruck cursus Tilburg afleggen?

Hoe gaat het in zijn werk? Mocht u online uw erkend heftruck certificaat willen behalen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. U krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuze vragen te beantwoorden. Vantevoren krijgt u de theorie voor de heftruck cursus en inlogcode toegemaild.  Deze meerkeuzevragen wordengetoond inclusief afbeeldingen. Ieder pakket wordt geleverd met één gratis herkansing, indien u minder dan 12 vragen goed beantwoord. Zo bent u verzekerd zijn van een certificaat binnen één uur zonder hiervoor een heftruckcursus te Tilburg of Eindhoven af te leggen. Een praktijkdag is vaak duur en hierdoor is het personeel vaak uren niet inzetbaar voor andere klussen.

Heftruck cursus Eindhoven, Tilburg of omstreken zonder praktijk

Onze certificaten zijn ook te behalen in het Pools of Roemeens. Zo zijn uw Roemeense en Poolse werknemers binnen één uur voorzien van een heftruck cursus certificaat. Onze certificaten worden aangeboden vanaf €95,- excl btw. en zijn geldig voor een periode van 3 jaar volgens de ARBO-norm. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Novanorm is beschikbaar via telefoon, e-mail en onze chatfunctie rechtsonderin. Deze wordt direct doorgeschakeld naar de 06 van onze werknemers zodat u snel antwoord krijgt.

 

arrow-icon-down.svg

Blijf in contact

× Hoe kan ik je helpen?