Herhaling BHV

Herhaling BHV snel regelen? Novanorm.nl biedt als enige aanbieder in Nederland zowel praktijkexamens als online examens. Dit stelt u in staat uw BHV cursus herhaling online te regelen met een digitaal examen, welke aan de ARBO norm voldoet. Deze manier van BHV herhaling heeft als voordeel dat u sneller in het bezit bent van een herhaling BHV, zonder weer op praktijkdag te hoeven.

Met onze herhaling BHV bent u op de hoogte van de principes rondom bedrijfshulpverlening. Ook kunt u dit aantonen door middel van ons erkend BHV certificaat. Onze BHV cursus herhaling voldoet daarom ook aan de huidige Arbowet.Wanneer u een praktijkdag wenst te hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Novanorm is gevestigd in Hapert en is erg flexibel. We denken graag met u mee!

BHV cursus herhaling zonder praktijkdag?

Hoe herhaalt u uw BHV bij Novanorm? Mocht u online uw erkend BHV certificaat willen verlengen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. U krijgt dan de theorie toegestuurd en inloggegevens. Met deze gegevens kunt u inloggen op onze portal. U krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuze vragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht u het examen niet behalen, dan krijgt u één gratis herkansing. Op deze manier kan u al verzekerd zijn van een herhalings BHV binnen één uur. Een praktijkdag is vaak duur en zorgt ervoor dat het personeel vaak een halve of hele dag niet inzetbaar is. Onze Herhaling BHV is al beschikbaar vanaf 87 euro.

Herhaling BHV Cursus zonder praktijk, ook in het Pools

Novanorm biedt haar examens ook in het Pools aan. Zo zijn uw Poolse werknemers in een mum van tijd BHV gecertificeerd. Uw BHV cursus herhaling zijn zo geregeld via onze chat, e-mail of telefoonlijn. Novanorm is vrijwel altijd bereikbaar en reageert binnen 24 uur, ook in het weekend. We zijn te bereiken op 0497-535836 of op info@novanorm.nl.

 

arrow-icon-down.svg

Blijf in contact

× Hoe kan ik je helpen?