BHV Kosten Heftruckcertificaat

De Kosten van een heftruckcertificaat kunnen gauw oplopen wanneer u bedenkt dat uw personeel ieder jaar een werkdag mist vanwege praktijkcursussen. Naast dit gegeven kosten praktijkdagen vaak ook meer dan online certificaten. Bij Novanorm.nl bent u vanaf €95,- in staat om uw heftruckcertificaat te behalen. U legt online een examen af met 20 meerkeuze vragen, waarbij u de theorie vantevoren opgestuurd krijgt. De heftruckcertificaat kosten worden zo gedrukt. Met onze heftruck cursus bent u op de hoogte van de wetgeving en manier van handelen omtrent heftrucks op de werkplaats. Ook kunt u dit aantonen door middel van onze certificaten.

Hoe bespaar ik op de kosten van heftruckcertificaat?

Opnieuw een praktijkdag inlassen voor u of uw werknemers kan gauw in de kosten lopen. Praktijkdagen duren vaak uren aan een stuk en komen jaarlijks weer terug. Gedurende deze dag kunnen er geen andere werkzaamheden gepland worden en blijft het werk vaak liggen. Ook betalen sommige werkgevers hun werknemers door terwijl ze hen op BHV cursus sturen. Vaak zijn werknemers al geschoold omtrent heftrucks of ander apparaten en zijn de praktijkdagen een verplichting. Novanorm biedt werkgevers en werknemers de kans om de heftruckcertificaat kosten te drukken door middel van een ARBO-erkend online certificaat.

Hoe haal ik mijn online heftruckcertificaat?

U krijg de theorie inclusief inlogcode voor onze portal toegestuurd via e-mail. U krijgt één uur de tijd om 20 meerkeuzevragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht u het examen niet behalen, dan krijgt u één gratis herkansing. Naast heftruckcursussen biedt Novanorm ook verreiker, grondverzet en hoogwerker certificaten aan. Deze certificaten zijn net als de heftruckcertificaten 3 jaar geldig en beschikbaar vanaf €95,- ex btw. Deze worden zowel als e-learning als praktijkcursus geleverd. Novanorm is bereikbaar op 0497-535836, op onze chat rechtsonder en op info@novanorm.nl Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

arrow-icon-down.svg

Blijf in contact

× Hoe kan ik je helpen?