Partners

Businesstrainingen.nl werkt samen met verschillende partners. Dit zijn bijvoorbeeld experts op specifieke vakgebieden of bedrijven die naast hun fysieke trainingen ook blended learning of elearning willen aanbieden. Wil je ook partner worden van businesstrainingen.nl? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hieronder vind je een aantal partners van businesstrainingen.nl:

futuro uitgevers

Futuro Uitgevers bestaat sinds 2015 en is een multimediale uitgeverij dit vanuit ‘de inhoud’ de samenwerking aangaat met experts en auteurs. Zij is primair actief op het gebied van managementinformatie en persoonlijke ontwikkeling (voor professionals, consumenten en studenten), maar biedt ook ‘leesboeken met een verhaal’ (voornamelijk non-fictie romans) waarin onze auteurs aandacht aan maatschappelijke thema’s besteden (mensenhandel, eenzaamheid, gezondheid).

Via businesstrainingen.nl worden de e-learningmodules aangeboden die horen bij de boeken die worden uitgegeven door Futuro Uitgevers. Het is een samenwerking met Futuro en de individuele auteur zodat de expertise optimaal wordt ingezet voor de beste e-learnings op het specialisme van de auteur. 

Novanorm bestaat sinds 2005 en is expert op het gebied van veiligheidstrainingen als BHV en VCA. Deze trainingen worden zowel fysiek als via e-learning aangeboden. Een aantal van deze veiligheidstrainingen worden zowel in het Nederlands als in het Pools, Bulgaars en Roemeens aangeboden zodat ook medewerkers uit deze landen in staat zijn om te voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid.

Via businesstrainingen.nl worden de Nederlandstalige e-learnings aangeboden.

× Hoe kan ik je helpen?