VCA Cursus Eindhoven

Vca cursus eindhoven zonder praktijkdag en het daarbijbehorende certificaat behalen? Novanorm is momenteel de enige aanbieder van zowel praktijkexamens als online examens. Wie veiligheid zegt, zegt VCA certificaat. Met dit certificaat heeft u aantoonbaar kennis over de huidige wetgeving. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Inmiddels zijn meer dan 15.000 bedrijven VCA gecertificeerd. Hoort uw bedrijf daar al tussen? Zo niet, dan biedt een VCA certificaat een meerwaarde door aantoonbaar veilig en gezond werken belangrijk te vinden. Het laat zien dat uw bedrijf hierin structureel wil verbeteren. Novanorm is op dit moment de enige aanbieder in Nederland die zonder praktijkdag een erkend VCA certificaat aanbiedt. Novanorm.nl werkt volgens de ARBO-wetgeving.

Hoe gaat zo’n online VCA cursus Eindhoven te werk?

Of u in omgeving Eindhoven, Noord-Brabant of een andere provincie woonachtig bent, het voordeel van ons online examen is dat u binnen één uur officieel VCA gecertificeerd bent zonder naar een praktijklocatie af te reizen. Ook blijft er meer mankracht over om dagelijkste taken te verrichten doordat u tijd hierop bespaart. U kunt overal aantonen dat u officieel VCA gecertificeerd bent. Ook kunt u met ons digitaal examen op uw eigen tempo de theorie bestuderen en het examen maken. Indien u een VCA online afneemt, krijgt u de theorie toegestuurd en inloggegevens. Met deze gegevens kunt u inloggen op onze portal. U krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuze vragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Onze VCA cursus wordt geleverd met een gratis herkansing, zodat u altijd slaagt.

Officieel gecertificeerd binnen één uur!

Naast onze VCA  certificaten bieden we ook BHV, EHBO, Asbest en Chroom-6 certificeringen aan. Met Novanorm schoolt u uzelf of uw personeel in een mum van tijd. Meer informatie nodig? We zijn altijd bereikbaar via chat, e-mail of telefoon en reageren ook in het weekend. We zijn te bellen op 0497-535836 of te e-mailen op info@novanorm.nl

arrow-icon-down.svg
× Hoe kan ik je helpen?